Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının ağladığını görmek

Rüyada kızının ağladığını görmek

Rüyada kızının ağladığını görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının ağladığını gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kızı için ağlamak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kızını ağladığını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada kızının ağladığını görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızına ağlamak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, verimin kaçacağına inanılır.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulur.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments