Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde size düşman olan bazı kimseler bulunabilir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet eder.

Rüyada kızarak ağlamak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıza sarılıp ağlamak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine işarettir.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, dinini yaşayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının ağladığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments