Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bolluğa kavuşacağına, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmalı ya da en azından öyle görünüp, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak sorun üstüne sorun yaşanacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının öldüğünü görüp ağlamak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak işlerinin hal yoluna gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına inanılır.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin öldüğünü görüp ağlamak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına işarettir.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, daha fazla kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak kötü ve zor günler yaşayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments