Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Sorunları tek tek ele alırsanız başarabilirsiniz.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kıza sarılıp ağlamak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada kızarak ağlamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını ağladığını görmek şans ve kısmet elde edeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet eder.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızı için ağlamak karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments