Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını ağladığını görmek

Rüyada kızını ağladığını görmek

Rüyada kızını ağladığını görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, içine fesat düşeceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kızını ağladığını gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarak ağlamak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, endişelerini silip atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızını ağladığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının ağladığını görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada kızına ağlamak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı için ağlamak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızın ağladığını görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments