Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızın ağladığını görmek

Rüyada bir kızın ağladığını görmek

Rüyada bir kızın ağladığını görmek donanımlı kılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işarettir.

Rüyada bir kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, insanlarla bir araya geleceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızın ağladığını görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kızı için ağlamak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, söz ve yetki sahibi olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet eder.

Rüyada kızına ağlamak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, yüzün güleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızarak ağlamak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada kızın ağladığını görmek rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments