Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına ağlamak

Rüyada kızına ağlamak

Rüyada kızına ağlamak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, güzel sözler işiteceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızına ağlamak gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Rüyada kızının ağladığını görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kızarak ağlamak elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, huzura erileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada kıza sarılıp ağlamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın ağladığını görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızın ağladığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızın ağladığını görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının öldüğünü görüp ağlamak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments