Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetli birini görmek

Rüyada adetli birini görmek

Rüyada adetli birini görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, borçlarının azalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada adetli birini gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada adet olduğunu söylemek kötü bir habere veya tehlikeye, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına alamet eder.

Rüyada erken adet olmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada ilk kez adet olmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan adet görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, işlerin günden güne artacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine işaret eder.

Rüyada adetten kesilmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, mal ve para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments