Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adetten kesilmek

Rüyada adetten kesilmek

Rüyada adetten kesilmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, güzel haberler alacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada adetten kesilmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada adetten kesilmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının adet kanını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada adet kanı yıkamak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını adetli görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının adet olduğunu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanını temizlemek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok iyi şeylere delalettir.

Rüyada kendi adet kanını görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada hamileyken adet olmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments