Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet olduğunu söylemek

Rüyada adet olduğunu söylemek

Rüyada adet olduğunu söylemek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, refaha erileceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada adet olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada adet olduğunu söylemek eşlerin boşanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek güzel ameller işleyeceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada adet bezi değiştirmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulur.

Rüyada adet oldu unu görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin adet olduğunu görmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin adet olduğunu görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada adetliyken camiye girmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Rüyada iki adet köpek görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments