Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan adet görmek

Rüyada kan adet görmek

Rüyada kan adet görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, güzel günler için çalışılacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan adet gördüyseniz:

  • Bazı konular aniden alevlenebilir ya da maddi açıdan ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kan adet görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kan görmek problemlere çözüm bulunacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada adet olmak kan görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada adet olup kan görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada adetliyken denize girmek huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanaması geçirmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada adet görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet olduğunu ve kanı görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments