Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti kopmasını görmek

Rüyada kıyameti kopmasını görmek

Rüyada kıyameti kopmasını görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti kopmasını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Rüyada kıyameti görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada kıyameti engellemek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulur.

Rüyada kıyameti duymak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametten kaçmak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopuyor görmek biraz olsun hafifleyeceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine delalettir.

Rüyada kıyamet gününü görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet anını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments