Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet ateşi görmek

Rüyada kıyamet ateşi görmek

Rüyada kıyamet ateşi görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet ateşi gördüyseniz:

  • Endişelenmeyi bırakıp, eyleme geçmelisiniz.

Rüyada kıyamet ateşi görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyameti haber vermek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, sevinç dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti düşünmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını görmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek sonuçtan memnun kalacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına inanılır.

Rüyada kıyametten korkmamak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments