Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet ve deprem görmek

Rüyada kıyamet ve deprem görmek

Rüyada kıyamet ve deprem görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, daha sonra işlerin açılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sağlığın bozulacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet ve deprem gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada kıyameti haber vermek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak hayır ve bereketin artmasına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet başlangıcını görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü duymak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, zararların üst üste geleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments