Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin başladığını görmek

Rüyada kıyametin başladığını görmek

Rüyada kıyametin başladığını görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, bunalıma gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin başladığını gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Rüyada kıyametin başladığını görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına delalettir.

Rüyada ilkokula yeniden başlamak maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, eşlerin boşanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşın başladığını görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eğer işsizse iş bulacağına inanılır.

Rüyada biriyle çıkmaya başlamak ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, hayırlı haberler duyacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin namaza başladığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Rüyada tekrar sigaraya başlamak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kırgınların barışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments