Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününü beklemek

Rüyada kıyamet gününü beklemek

Rüyada kıyamet gününü beklemek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınızda ufak tefek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada kıyamet gününü beklemek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününü duymak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, güzel bir evliliğe, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet günü görmek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, yapılan planların alt üst olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments