Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti görmek

Rüyada kıyameti görmek

Rüyada kıyameti görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, rütbenin yükseleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine tabir olunur.

Rüyada kıyameti gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz veya duygularınız değişebilir.

Rüyada kıyameti hissetmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir haber alınacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kıyametin kopması görmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, kazançlı bir işe girileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet kopacağını görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kıyameti haber vermek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü duymak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet ateşi görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments