Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kıyameti görmek

Rüyada sürekli kıyameti görmek

Rüyada sürekli kıyameti görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyameti gördüyseniz:

  • Başkalarının hareketlerini tehditkar bulsanız bile, ani tepkilerden sakınmalısınız.

Rüyada sürekli kıyameti görmek eskisinden de iyi olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin ne zaman kopacağını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü görmek makamının yükseleceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet koparken namaz kılmak çalışılan firmanın atağa geçeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek yokluğun biteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments