Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamette ölmek

Rüyada kıyamette ölmek

Rüyada kıyamette ölmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına işarettir.

Rüyada kıyamette ölmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Rüyada kıyamette ölmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, borçlarını ödeyeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametten korkmak bir fitne çıkarmaya, eğer işsizse iş bulacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamete hazırlanmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, işinde zarar edeceğine, isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments