Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin dehşetini görmek

Rüyada kıyametin dehşetini görmek

Rüyada kıyametin dehşetini görmek kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, derin bir nefes alacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin dehşetini gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Rüyada kıyametin dehşetini görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dehşet görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına inanılır.

Rüyada dehşete düşmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada dehşete kapılmak maddi zarara gireceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin başladığını görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamette ölmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, günaha gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti kopmasını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments