Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopmasını beklemek

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek kazançlı işler yapılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet beklemek kişinin daha çok kazanacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kıyameti beklemek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments