Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, karalar bağlayacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu gördüyseniz:

  • Bir zamanlar yerine getirilmesi kolay gibi görünen vaatlerin zorluğu veya mantıksızlığı ortaya çıkabilir.

Rüyada sürekli kıyameti görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet suresi dinlemek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yeni denemelerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kıyamete hazırlanmak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments