Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametten korkmak

Rüyada kıyametten korkmak

Rüyada kıyametten korkmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, şansa, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, şansının hep açık olacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametten korkmak gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Rüyada kıyametten korkmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet alameti görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kıyameti görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulur.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işarettir.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, öz güven kazanacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet yaklaştığını görmek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments