Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamete hazırlanmak

Rüyada kıyamete hazırlanmak

Rüyada kıyamete hazırlanmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, bol rızık sahibi olunacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamete hazırlanmak gördüyseniz:

  • Bilinçli ya da bilinçsiz bazı hatalar yapma riskiniz var.

Rüyada kıyamete hazırlanmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Rüyada kıyametin geleceğini görmek dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin kopması görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, keder yaşayacağına inanılır.

Rüyada kıyamet koparken dua etmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments