Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini gördüyseniz:

  • Yeni ümitlere bağlanabilir, yeni tecrübeler edinebilirsiniz.

Rüyada kıyamet alameti görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, önemli yerlere geleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Rüyada alamet görmek hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada kıyametin haberini almak kazancını çoğaltacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments