Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet görmek

Rüyada kıyamet görmek

Rüyada kıyamet görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet gördüyseniz:

  • Küçük başarılar sizi tatmin etmiyor.

Rüyada kıyamet günü görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamette ölmek rahatının bozulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopuşunu görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, şansının kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada kıyameti görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyameti haber vermek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet ve deprem görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments