Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, halsizleşeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek gördüyseniz:

  • Daha fazla çalışmayı gerektirse de, işinizle ilgili işleri tamamlamanız, problemli yerleri düzeltmeniz gerekiyor.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek yoğun stres altında kalacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti hissetmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, büyük tartışmalara gireceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kıyametin haberini almak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments