Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti hissetmek

Rüyada kıyameti hissetmek

Rüyada kıyameti hissetmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada kıyameti hissetmek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz.

Rüyada kıyameti hissetmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek hayatının başarılarla dolacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu sanmak hayat boyu desteği olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kıyamet kopmasını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, günaha gireceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments