Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, kendisiyle övüneceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşmanız durumunda daha olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kıyameti hissetmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işarettir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, başarılarının takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, yardım edeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments