Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, insanların alım gücünün azalacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada kıyameti hissetmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametten korkmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, amaçlardan sapmaya, hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada sürekli kıyametin koptuğunu görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments