Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin haberini almak

Rüyada kıyametin haberini almak

Rüyada kıyametin haberini almak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, kazancının azalmayacağına, maddi durumun düzeleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hak yolunu tutacağına, geçim kaygısı duymayacağına, güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin haberini almak gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada kıyameti haber vermek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, onları koruyup kollayacağına delalettir.

Rüyada kıyamet haberi almak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çalışmalarının artacağına inanılır.

Rüyada kıyametin haberini almak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, umutlarının biteceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet habercisi görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet beklemek alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments