Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek gittiği yolda muvaffak olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, elindeki malların gideceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını hissetmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyameti hissetmek el açmayacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada küçük kıyamet görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet anını yaşamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments