Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamete yaklaşmak

Rüyada kıyamete yaklaşmak

Rüyada kıyamete yaklaşmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada kıyamete yaklaşmak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kazançlı işlere girileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine inanılır.

Rüyada bulutlara yaklaşmak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada güneşe yaklaşmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya yaklaşmak kimseyle konuşmaz olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zinaya yaklaşmak sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin eksileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada birine yaklaşmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak kurulu düzenin yıkılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments