Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet belirtilerini görmek

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bolluk içinde yaşamaya, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet belirtilerini gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere net davranabilir ya da net davranmalarını isteyebilirsiniz.

Rüyada kıyamet belirtilerini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Rüyada kıyamet kopacağını hissetmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet koparken abdest almak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını hissetmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet başlangıcını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments