Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, bir takım sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet suresi okumak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada sürekli kıyameti görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada kıyamete hazırlanmak atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, başarılarını arttıracağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments