Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopacağını duymak

Rüyada kıyamet kopacağını duymak

Rüyada kıyamet kopacağını duymak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, isteklerinin erteleneceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü duymak kazançlı işlere girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyameti duymak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak zor ve karamsar günler geçireceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak yolunda devam edeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kıyamet koptuğunu zannetmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments