Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet suresi okumak

Rüyada kıyamet suresi okumak

Rüyada kıyamet suresi okumak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet suresi okumak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada kıyamet suresi okumak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet suresini okumak atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet suresi dinlemek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına delalet eder.

Rüyada ezbere sure okumak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Rüyada nun suresi okumak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada felak nas suresini okumak gelir kaynaklarının yok olacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaf suresini okumak hayatın kolaylaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nas felak surelerini okumak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments