Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününden kurtulmak

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak onlardan hayırsızlık göreceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek kendisini çok kötü hissedeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine inanılır.

Rüyada kıyamet gününü duymak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada kıyamet gününü görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü işlere girmeyeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments