Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını gördüyseniz:

  • Olayların merkezinde olmak isteyebilir veya her konunun size bağlanmasını izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kıyametin kopmaya başladığını görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin başladığını görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir işe başlamak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına inanılır.

Rüyada savaş başladığını görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle tekrar başlamak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, maddi zarara uğrayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ilişkiye başlamak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada okulun başladığını görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments