Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopmasını duymak

Rüyada kıyamet kopmasını duymak

Rüyada kıyamet kopmasını duymak yeni işlere girişileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak gördüyseniz:

  • Duygusal, sosyal veya yaratıcılık gerektiren işleriniz hız kazanıyor.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine işarettir.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada kıyameti duymak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına yorulur.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işarettir.

Rüyada kıyamet suresi okumak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, işinden geri kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments