Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak daha fazla rızık elde edileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak yardımının olacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününü duymak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti duymak iş için gurbete gidileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalettir.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kızına daima sahip çıkacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments