Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti duymak

Rüyada kıyameti duymak

Rüyada kıyameti duymak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kıyameti duymak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak günaha gireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti duymak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, yeni işler yapılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, işlerini yoluna koyacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet günü görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments