Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin kopacağını duymak

Rüyada kıyametin kopacağını duymak

Rüyada kıyametin kopacağını duymak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kıyameti duymak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak büyük bir saygınlık kazanacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak planlarının işe yarayacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet günü görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments