Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet gününü duymak

Rüyada kıyamet gününü duymak

Rüyada kıyamet gününü duymak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü duymak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte sosyal yaşamınız veya kariyeriniz hız kazanıyor ya da yükselişe geçiyor.

Rüyada kıyamet gününü duymak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kıyamet günü görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününü görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü bilmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments