Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet koptuğunu duymak

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Rüyada kıyamet gününü duymak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, hastalıklarının azalacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Rüyada kıyamet kopmasını duymak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kıyameti duymak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet koptuğunu duymak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çok büyük bir rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments