Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyametin alametlerini görmek

Rüyada kıyametin alametlerini görmek

Rüyada kıyametin alametlerini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin alametlerini gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada kıyamet alametlerinin gerçekleştiğini görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada kıyamet alametlerinden birini görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kıyametin alametlerini görmek herkesin yardımına koşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet alameti görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Rüyada alamet görmek sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret eder.

Rüyada sürekli kıyameti görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına yorulur.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments