Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet kopacağını bilmek

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada kıyamet olacağını bilmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kıyamet kopacağını bilmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, şöhret elde edeceğine işarettir.

Rüyada kıyametin kopacağını bilmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, mal mülk edineceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada cezaevine gireceğini bilmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada olduğunu bilmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada annenin öleceğini bilmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments