Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyamet anını yaşamak

Rüyada kıyamet anını yaşamak

Rüyada kıyamet anını yaşamak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük borçlar alacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, eşi ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kıyamet anını yaşamak gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada kıyamet anını yaşamak atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet anını görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin koptuğu anı görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Rüyada ölüm anını yaşamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüm anı yaşamak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, talihin yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem anını yaşamak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada öldüğün anı görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ölüm anını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments