Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kıyamet görmek

Rüyada küçük kıyamet görmek

Rüyada küçük kıyamet görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, başarısının artacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kıyamet gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Rüyada küçük kıyamet görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kıyametin yaklaştığını görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet koparken görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet kopacağını duymak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet suresi dinlemek kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada kıyameti düşünmek verilen  sözlerin tutulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments