Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyameti beklemek

Rüyada kıyameti beklemek

Rüyada kıyameti beklemek hayallerinin gerçek olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyameti beklemek gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek hayırlı adımlar atacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sorunların tek kalemde silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada kıyameti beklemek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, büyük savaşların yaşanacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet beklemek ne yapacağına karar veremeyeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyameti koptuğunu görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments